Maandag 12 september 2011. Las VegasVandaag de ik wat rustig aan. Ik ga het Valley of Fire statepark bezoeken vandaag. Vrij laat rij ik richting het noorden van Las Vegas. Het is erg heet (low 90's) en rij in 50 minuten naar het park. De hogere luchtvochtigheid kun je duidelijk merken. De entree tot het park is 10 dollar. Je krijgt een map mee en je kunt daarmee de vele bijzondere rotsen en andere bezienswaardigheden bezoeken. Je kunt meerdere trails lopen in dit Statepark. Als eerste neem ik de kleine looproute. Daar zijn vele bijzondere rotsen zoals Piano Rock en Arch Rock. Erg mooi voor de foto's! Later bezoek ik nog de petrified logs en rij naar het oosten voor de Fire Wave.

Enkele dagen geleden heb ik de echte Wave bezocht en nu is het de beurt aan de Fire Wave. Hier zie je dezelfde lijnen in de grond alleen is dit niet veroorzaakt door erosie zoals bij de wave. Het ziet er wel weer bijzonder uit! Aangezien er veel touristen zijn kan ik niet de foto's maken die ik wilde. Ik rij weer verder en bezoek de cabins en als laatste Elephant Rock. Ook deze is heel bijzonder haha. Net een echte Olifant met een beetje fantasie.

Na dit mooie park bezocht te hebben rij ik terug naar las Vegas. Ik rij eerst naar de Las Vegas Premium Outlets en bezoek een aantal winkels waaronder Nike. Na het hele winkelcentrum doorlopen te hebben is het al etenstijd en besluit eten te halen bij een nieuw kip restaurant. Ik haal de maaltijd af en eet het op op de kamer.
Ik rij weer naar de strip en rij eerst naar de Stratosphere Tower. Ik wil daar nachtfoto's maken met statief. Bij aankomst mocht ik mijn statief niet meenemen naar boven. Het kost 16 dollar om naar de top te gaan maar als je daar niets kunt, hoeft het voor mij niet. Ik rij dan naar de Fashion Show Mall en parkeer daar de auto. De mall is een prima plek om de midstrip te bekijken. Ik bekijk dan ook vele casino's en maak o.a. opnames van de Pirats show. Altijd leuk! Ook hier zie je weer vele bijzondere dingen en tegen een uur of 11 ga ik naar de kamer! De tijd vliegt hier in Las Vegas! Morgen alweer de laatste dag in Las Vegas helaas.


Klik op werkelijk route in het menu om de route te bekijken of klik hier voor alle routes tot nu.

Bekijk mijn fuelups en tank statistieken van deze reis door op onderstaande banner te klikken:
Fuelly