USA Reizen
Quicklink naar het live reisverslag september 2011
Laatste update: 13 januari 2014. Locatie: Thuis.


Live reisverslag 2011
klik hier


Over deze site
Welkom op mijn USA reizen website. Op deze site vind je informatie en reisverslagen van mijn reizen naar Amerika. Elk jaar hou ik op deze website 'live' vanuit de Verenigde Staten mijn reisverslag bij compleet met foto's e.d. Ook via Twitter ben ik te volgen met de voorbereidingen en eenmaal in Amerika dagelijks zovaak mogelijk via hotspots onderweg. Elke dag werk ik dit reisverslag en twitter bij vanuit Amerika via internet. De reisverslagen van mijn 22 reizen tot nu toe ga ik nog toevoegen aan deze site. In een later stadium ga ik deze site uitbreiden met handige info over Amerika van zowel de National Parks, American Byways en andere voor touristen interessante informatie. Ook handige en soms eenvoudige tips die bij jouw Amerika vakantie van nut zouden kunnen zijn, ga ik toevoegen. Mijn uiteindelijke doel is om een website te maken met reisverslagen van al mijn reizen naar Amerika aangevuld met veel informatie over Amerika en leuke en handige downloads.
Ik hoop dat het lezen van de reisverslagen en bekijken van de foto's e.d. een mooi beeld geeft wat voor een fantastisch reisland Amerika (en Canada) is en motiverend werkt om zelf eens de stap te nemen naar dit mooie en bijzondere land te gaan!


Live Reisverslag 2015?

Op dit moment ben ik bezig de website van de grond toe aan geheel opnieuw op te bouwen en te moderniseren. Dit zal in de wintertijd 2013/2014 gebeuren. Het Gastenboek werkt weer en is nu een eigen script geworden waarop ik als webmaster kan reageren op de posts. Ook het nieuwe domein www.europa-reizen.com zal na de winter online komen

Mijn bedoeling is om de twee website's 'Ipad friendly' en dus responsive te maken. Ik ga technieken gebruiken als HTML 5 en Jave Script i.p.v. Flash. Ook de nieuwe social media zal erin verweven zijn zoals Twitter en Facebook.

Ik blijf mijn websites zoals gebruikelijk met de hand maken maar nu wel aangepast aan de eisen van deze tijd met een nieuwe style en layout. Flash zal er niet meer te vinden zijn.

De komende tijd komen ook de HDR foto's en Panorama foto's online van de laatste Amerika reis augustus 2011 en eerdere reizen. Hou de site in de gaten de komende maanden!
Vanaf vandaag ben ik ook te volgen via Twitter en @trip! Via twitter zal ik updates van deze site doorgeven en eenmaal in Amerika twitteren wat ik allemaal meemaak op mijn reizen. Ik zal dit live bijhouden o.a. via hotspots en hotels onderweg! Follow me on Twitter!
Via @Trip zijn mijn exact gereden routes te zien per dag in Amerika. Vanaf 2010 staan ze er op. Met een GPS logger tot op de meter nauwkeurig bijgehouden.

Klik hier om de planning 2011 te bekijken.

De Route september 2011:

Klik op het plaatje voor een uitvergroting.

Reisverslag 2011....
17 september 2011:
Bekijk hier live het reisverslag van 2011
Vlucht naar huis
Lees verder...


Copyright © 2014 Ronald Verhoog, All Rights Reserved
Webmaster: Ronald Verhoog Contact