Dinsdag 6 september 2011. Naar MoabVandaag rij ik weer een staat verder. Op de Ipad heb ik opgezocht waar ik moet zijn om de trein te fotograferen die naar Silverton rijdt. Ik heb prima geslapen en ga richting de plek waar ik de trein zou kunnen zien. Het is nog steeds bewolkt. In de berm zie ik een hert lopen. Er zit dus Wildlife hier! Vlak bij een klein station wacht ik op de trein naar Silverton. Ongeveer 10 min. voordat hij komt, komt er een soort wagentje die de toestand van de track verkent. Grappig! De vriendelijk tuffende trein komt eraan en zie dat hij afgeladen vol zit. Het is dus erg poulair om deze reis te maken. Kan ik mij ook wel voorstellen met het mooie landschap hier! Ik maak de foto's die ik wil en rij daarna na een van de vele meren in dit gebied.

De meren hebben namen als Electra lake en zijn zeer mooi! Jammer dat het nog steeds bewolt is. Ik zou hier best willen wonen. Heel erg mooi hier! Ik rij verder richting Silverton waar de weg wel erg stijl omhoog gaat. De hoogtemeter geeft over de 11000 feet aan wat ruim boven de drie kilometer is. Ik maak weer wat foto's in Silverton en rij richting Ouray. Vlak voor Ouary is er echter een wegopbreking. Wat ze er aan het doen zijn weet ik niet maar aan beide kanten staan we een half uur compleet stil. Intussen gaat het regenen. Een motorgroep voor mij vind het leuk om na dit oponthoud ook nog eens overdreven rustig te rijden. Ach ja. Gezien het weer besluit ik niet te stoppen in Ouray. In de regen heeft dit toch geen zin. Jammer maar het is niet anders. Ook in Montrose regent het nog en gebruik de lunch bij KFC. Ik neem alleen een broodje gezien mijn ervaringen gisteren. KFC is trouwens altijd prima. Ik heb de BBQ Honey Chicken genomen. Het blijft regenen en pas in Grand Junction komt de zon tevoorschijn. Bij Best Buy koop ik een dvd set die heet Remember 9-11. Het is een docu van 420 minuten met exclusieve beelden van 9-11 te zien vanuit 4 invalshoeken. Er komen veel getuigen en familieleden aan het woord.
Het weer is beter geworden maar blijft een beetje afwisselen. Na een tijdje rij ik de mooie route op langs de Colorado River. Hier kun je weer het veranderende landschap goed zien! Ik voel mij gelijk thuis!

Na een tijdje kom ik aan bij mijn Bed & Breakfast Castle Valley Inn en ik wordt zeer hartelijk ontvangen. Het ziet er erg goed uit en er zijn meerdere gasten. Ik teken in voor breakfast morgen. Ik loop met de eigenaar over het terrein en hij laat o.a. de SPA zien. Dit B&B ligt tussen twee bergketens in en ligt supermooi! Nadat ik mijn spullen op de kamer heb gezet, rij ik naar Moab voor het Diner. Volgens de man net is de Moab Brewery erg goed zowel met bier als eten. Daar moet ik dus zijn! Het is een leuk restaurant met een eet gedeelte en een pub gedeelte. In het pub gedeelte bestel ik een biertje en neem een lekkere Cajun Burger. Die is zo uitgebreid dat ik erna totaal vol zit! Het is misschien wel de lekkerste burger die ik ooit gegeten heb! Niet alleen een kwart pond vanaf de BBQ maar verder bluecheese uien en patat erbij. Super! Ik rij nog even door Maob en merk dat er weer veel anders is hier. En dat in 3 jaar! Rond 20.00u ben ik weer bij de B&B en breng de avond op de kamer door. Morgen een hiken naar Delicate Arch!!

Klik op werkelijk route in het menu om de route te bekijken of klik hier voor alle routes tot nu.

Bekijk mijn fuelups en tank statistieken van deze reis door op onderstaande banner te klikken:
Fuelly