Donderdag 8 september 2011. Naar pageVandaag een rustig reisdagje met wat activiteiten onderweg. Ik rij van Moab naar Page in Arizona. Ik heb verder prima geslapen bij Days Inn. Er is niets mis mee ondansk de minder beoordelingen die ik las. In het motel gebruik ik nog mijn breakfast. Vanuit het raam zie ik een omgevallen motor bij mijn auto. Een vlam erbij en mijn auto is weg maar gelukkig ziet de eigenaar het op tijd
Moab is mij weer heel goed bevallen. Een bijzonder leuk plaatsje, elke keer weer! Vandaag een vrij lange rit. Mijn eerste stop is rond de lunch in Blanding. Bij Subway haal ik een lekker broodje. Een footlong chicken met van alles erop en eraan. Subway is altijd wel lekker.

Verderop besluit ik de Garden of the Gods eens te bezoeken. Achteraf wat spijt van gezien de toestand en lengte van de weg maar had hem nooit gereden. De Garden of the Gods is een 14 mile lange weg door allerlei mooie stone formatie's. Het probleem met deze weg is dat het een washboard weg is. Een klein stuk zoiets rijden is geen probleem maar 14 mile...Je hebt gelijk een massage gehad! Veel bochten en stijle heuvels wat ook weer gevaarlijk is want je ziet niet wie er aan de andere kant omhoog komt. Ik maak er wat foto's en rij erna nog even naar Gooseneck Statepark. Hier zie je van boven de loop in de rivier met bergen. Mooi gezicht!!
Monument Valley sla ik over en rij via Kayenta door naar Page. De plek waar ik morgen naar de Wave ga hiken! In Page aangekomen check ik in bij Bashful Bob. De eigenaar is er schijnbaar niet. Bij zijn zoon moet ik 10 dollar meer betalen als wat was afgesproken. Vreemd. Ik heb weer dezelfde kamer als altijd dus ben ook gelijk 'thuis'.

Als eerste bezoek ik Horseshoe Bend. Een korte hike maar een o zo mooi gezicht van de Colorado River. Hier leef ik mij weer uit met foto's maken. Ik zit op een uitstekende rots maar voel mij er niet prettig bij. Sommige mensen durven al helemaal niet bij de rand te komen. Als je in page bent, is dit altijd leuk om even te doen.
Bij Walmart haal ik wat boodschappen voor vanavond en morgen zoals mijn ontbijt. Ik tank de auto nog even vol en rij weer naar Bashful Bob. Het is mij niet gelukt om ergens contact te maken met Internet. Ook bij de Mcdonalds niet. Volgende keer maar weer een motel die wel internet heeft.
Op de hoek bij Bashful Bob is er een nieuw restaurant. Het heet Bog John's Texas BBQ waar ik een lekkere BBQ maaltijd neem. Het vlees ligt bij deze speciale BBq uren in de oven. Ik eet het op op een bankje bij Bashful Bob en krijg bezoek van een zwarte kat. Leuk beest! Vandaag een wat kort verslag maar morgen een hoogtepunt van de vakantie. De hike naar The Wave!! Hoop dat alles met het weer gaat meezitten!

Klik op werkelijk route in het menu om de route te bekijken of klik hier voor alle routes tot nu.

Bekijk mijn fuelups en tank statistieken van deze reis door op onderstaande banner te klikken:
Fuelly