Vrijdag 16 september 2011. Echte laatste dag in AmerikaVandaag was de dag dat ik weer naar Nederland zou vliegen.... Maar toen we in het vliegtuig zaten bleek er een major fuel leak aan de vleugel te zijn waadoor er kerosine uit het vliegtuig stroomde. We moesten direct het vliegtuig verlaten en erg lang wachten bij de Gate.
Ik zou om 10.00u vliegen en om 13.30u kreeg ik te horen dat het niet meer mogelijk was mij naar Europa te vliegen met welke airline dan ook. De meeste airlines vertrekken vanaf de oostkust naar Nederland rond 18.00u maar je moet er ook naartoe vliegen. Als je 24 uur vertraging oploopt, krijg je een hotel en etens vouchers.

Rond 14.00u was ik dus bij het Embassy Suites in Phoenix. Mooi hotel! Ik probeer dan ook maar het beste ervan te maken en ben heerlijk gaan zwemmen en zonnen de middag. Ook nog even de omgeving van het hotel bekeken en wat voor op de kamer gekocht bij CVS Pharmacy. Tjonge, wat is die duur vergeleken met Walgreens!! Voobeeld een gekoelde cola light half liter kost 1,77 dolar! Je ziet hier ook dat ze echt alles verkopen i.p.v. alleen drogisterij artikelen. Ik heb rijen met sterke drank gezien, souvenirs, speelgoed noem het maar op!

Tegen zes uur ben ik naar het Squaw Peak Cafe gegaan in het hotel voor de (gratis) maaltijd en de Manager Reception. Je hebt hier een fantastisch uitzicht over Phoenix en de Camelback mountains! Het ligt op de 5e etage van het hotel en heeft een restaurant met bar erin. Caroline, de barvrouw, leefde echt mee met mijn vertraging van 24 uur. Echt Amerikaans hoor. Ze voorzag mij zeer rijkelijk van heerlijke Amber Bock bier en bestelde eens iets nieuws om te eten. Het werd Alfredo Chicken met Spaghetti. Echt super heerlijk en mooi en bijzonder gemaakt. Ik ga het morgen opnieuw proberen naar Nederland te vertrekken!

Er is vandaag geen werkelijk route in het menu of klik hier voor alle routes tot nu.

Bekijk mijn fuelups en tank statistieken van deze reis door op onderstaande banner te klikken:
Fuelly